+ 385 (0) 1 48 13 711
+ 385 (0) 1 49 22 568
Facebook
 info@drveneposude.eu

Drvene posude iz Gorskog kotara

Ekskluzivna linija za dom i kućanstvo Drvene posude iz Gorskog kotara nastavlja se na 200-godišnju tradiciju obrade drva u goranskom kraju.

Za njihovu izradu odabrane su autohtone vrste drveta: decentna bukva, atraktivna trešnja i plemeniti orah. Drvo se dobavlja iz šuma kojima se gospodari prema strogim ekološkim i ekonomskim standardima. Potvrda je FSC® certifikat kojega nosi materijal od kojega su izrađene Drvene posude iz Gorskog kotara.

Drvene posude iz Gorskog kotara strojno se oblikuju, a potom ručno dorađuju. Kako bi dugo trajale u punoj ljepoti i funkcionalnosti, a njihovo održavanje istovremeno bilo jednostavno i nezahtjevno, drvo se štiti. Činimo to prirodnim premazima na bazi voska, parafina i lanenog ulja, čime zaokružujemo stvaranje proizvoda vođeni mišlju na ekologiju i održivost.

Odabrati možete između 4 kolekcije:

kolekcija Hrvatska

kolekcija Baška

kolekcija Ravna

kolekcija Voće

Linija Drvene posude iz Gorskog kotara dopunjena je drvenim svijećnjacima i artiklima za domaćinstvo s motivima hrvatske glagoljice – kojom je ispisan i tekst na Baščanskoj ploči, jednom od najvažnijih dokumenata hrvatske pismenosti i državnosti iz 12. stoljeća.

Drvene posude u svakodnevnoj upotrebi

Quisque elementum nibh at dolor pellentesque, a eleifend libero pharetra. Mauris neque felis, volutpat nec ullamcorper eget, sagittis vel enim. Nam sit amet ante egestas, gravida tellus vitae, semper eros. Mauris neque felis, volutpat nec ullamcorper eget, sagittis vel enim

Naši proizvodi